Csak úgy ki van találva

Ezt azt elmesélem, borzongani nem kell , ettől még jól alhatsz.

Utolsó kommentek

  • CsipkeRózsa: Tisztelt Emilke, Boldog Születésnapot Kívánok. (2016.10.29. 14:12) 60 éve, ....
  • CsipkeRózsa: A "Szeptember..." írásodat már olvastam, de még sokszori olvasásra is nagyon tetszik. (2016.09.23. 17:02) Szeptember ....
  • CsipkeRózsa: Most olvastam el egy 2010-es blogodat, amit Gordiusnak írtál. Abban írsz MOrdecháj Gebirtig-ről.... (2016.09.23. 17:00) Szeptember ....
  • CsipkeRózsa: www.youtube.com/watch?v=Uqvr6igV3Wc (2016.09.18. 16:39) Fájnak a francia chansonok
  • Emilke mesél: Volt is "sikere" a szövegnek! (2016.09.12. 06:09) Réges-régen ....
  • CsipkeRózsa: Szép az Énekek Éneke, a saját szöveged is nagyon tetszik. Az Énekek Éneke-t az internetről is le... (2016.09.11. 18:19) Réges-régen ....
  • CsipkeRózsa: Szép ez az emlékezet. (2016.09.10. 18:31) Emlékezet.
  • CsipkeRózsa: @Emilke mesél: "Érdekes, 11 éves voltam, Sárospatakon a pad alatt a görög regéket olvastam." Jól... (2016.09.10. 18:30) Egy kis pálesz és ....
  • Emilke mesél: Bocsdáss meg, a videóval a mulatást akartam jelezni, csak úgy, csak .... Hej, ha egyszer én egy sz... (2016.09.10. 15:29) Egy kis pálesz és ....
  • CsipkeRózsa: @Emilke mesél: Te most is tudod, én pedig nem is tudtam, csak azt, hogy szívesen nyúlsz a görög mo... (2016.09.10. 15:12) Egy kis pálesz és ....
  • Utolsó 20

Linkblog

TAVASZ KÖZELEDIK

2011.01.03. 20:40 Emilke mesél

„A Jobbik vidékfejlesztési programjának három alapeleme van: népességmegtartás, minőségi élelmiszer előállítás és az idegenforgalom megerősítése. Stratégiai fontosságú feladatként a földünk és vizeink nemzeti tulajdonban tartása fogalmazódik meg. Az új erő alapvetése, hogy a termőföld egyszerűen nem tehető pénzzé. Hatalmas probléma ebben a szegmensben, hogy a ’90-es évek közepétől nagy mennyiségű termőföld került külföldi kezekbe a különböző zsebszerződések útján, az ekkoriban megfogalmazott földprivatizációs törvények pedig a földspekuláció melegágyát képezik. A Jobbik a jogellenes zsebszerződések ellen a semmisségi szankció eszközével kíván élni. A termőföld kapcsán kerül szóba a csatlakozási szerződés esetleges kivizsgálása is, ugyanis az elmúlt években .Fidesz és az MSZP vidék kiárusítási politikát folytatott.”

Az idézet a JOBBIK mezőgazdasági programjából származik.

 

 

Tavaszodik rövidesen. Megpezsdül a vér, megpezsdül és ébred a természet.

A politikának is meg kell pezsdülni, az orbáni bűzös poshadásból és új szeleknek kell

támadni a mezők felett.

Vona Gábornak tudni kell, hogy a magyar parasztot miként tudja a maga oldalára

állítani. Mert mit akar a paraszt? Egyszerű. Földet és szabadságot.

Hatalmas probléma ebben a szegmensben, hogy a ’90-es évek közepétől nagy mennyiségű termőföld került külföldi kezekbe a különböző zsebszerződések útján,”

A magyar paraszt földreformot akar. Valós, igazi földreformot, hgy az ő kezükbe kerüljön az életet adó föld tulajdona, hogy szabadon dolgozhasson, megélhessen munkájából. Nem nagybirtokot, ügyvédurak földesúri hatalmát, akik parlagon hevertetik a termőt spekulációs szándékok mentén, hanem hullámzó kalásztengert, súgó kukoricást, a malackának tököt termő zsíros földet és a tarlón túró malacot, a patakparton libát és a zöld mezőn legelésző tehenet. Ezt akarja a magyar paraszt, mint dél amerikai peonok a feltört sztyeppék muzsikjai, az indiai páriák. Ezt akarja a magyar paraszt is.

Nemsokára tavaszodik.

Nem lenne ideje a JOBBIK aktivistáknak elindulni a falura, beszélni a nincstelenekkel,

a kisemmizett emberekkel, hogy ne érje őket váratlanul a tavaszi szél.

Kedves JOBBIK! Tetszenek tudni, hogy még lábon áll a kukorica, mert nincs, aki gumicsizmában letörje, puttonyokban kocsikra hordja és a szárral tüzeljenek, hogy fűtetlen lakásokban idős emberek ne fagyjanak meg?

Kedves JOBBIK, tetszenek tudni, hogy ezen a télen már több mint százan fagytak meg?

Nem tetszenek tudni?

A Jobbik vidékfejlesztési programjának három alapeleme van: népességmegtartás, minőségi élelmiszer előállítás és az idegenforgalom megerősítése”

Minőségi élelmiszer előállítás! Szép szándék És miért nem csináljuk? Miért nem eszi

a malacka a meleg főtt krumplit, darával törve, íróval hígítva, sovány tejjel, miért nem tojnak a magyar tyúkok, miért nem szedik a napraforgó szemet az udvaron?

Nem tetszenek tudni?

Valaki egyszer mondta, tetszettek volna forradalmat....

Nosza! Tessék forradalmat csinálni!

Nem a parlamentben bohóckodni és hülye angol leveleket küldözgetni!

............................BUÉK! Ja, Szebb jövőt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eskete-meskete.blog.hu/api/trackback/id/tr438315116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

122188 2011.01.04. 01:09:15

Emilke, maradj meg a rigóidnál. Nem is áll jól neked ez a jobbikozás hamis és provokáció íze van. Azt hogy hatalmas szamárságok halmaza, már meg sem említem.

13003 2011.01.04. 07:00:34

Végül is talán igazad van. Van mit ennem, meleg a lakásom, kocsim van, lapTV, Internet, ki nem szarja le, hogy ott mi van? Ha az ottaniaknak az jó, nekem is mindegy. A kocsimon meh nem H betű van. Igazad van.
süti beállítások módosítása